Joomla Theme

Eerste Hulp

Veel mensen zijn bereid om hulp te verlenen als dat nodig is. Met het diploma eerste hulp op zak, weet u hoe u iemand op de juiste manier kunt helpen.

Lees meer

Joomla Theme

Eerste hulp aan kinderen

Spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld om zich heen. Een ongeluk zit daarbij in een klein hoekje. Leer gevaren onderkennen en weet hoe te handelen.

Lees meer

Joomla Theme

Reanimatie

Snel handelen bij een hartstilstand is van levensbelang. Leer in een korte cursus hoe u moet reanimeren en meld u aan als burgerhulpverlener bij de hartstichting.

Lees meer

Nieuws

Wijkteam schenkt jassen

Reeds een groot aantal jaren zetten vrijwilligers van EHBO-vereniging Ridderkerk zich in tijdens evenementen die worden houden in het centrum van Ridderkerk. Onze eerste hulpverleners zijn onder andere actief geweest bij de schaatsbaan op het Koningsplein, de intocht van Sinterklaas, de pinkstermarkt en de openlucht kerkdienst. Deze betrokkenheid wordt door de organisatoren van de betreffende evenementen enorm gewaardeerd. Ook het wijkteam is zeer te spreken over onze inzet. Om haar waardering tot uiting te brengen heeft het wijkteam besloten om zes jassen te schenken, zodat onze EHBO-ers ook in de wintermaanden goed zichtbaar hun werk kunnen doen. Het bestuur is het wijkteam zeer erkentelijk voor deze schenking en wil ook op deze plaats haar dank uitspreken voor deze genereuze gift.

Informatie

Stefan Oudijn
Tel. 0180-850733
Stuur een e-mail

Evenementen

Wijnand Punt
Tel. 06-19629841
Stuur een e-mail

Postadres

EHBO-vereniging Ridderkerk
Postbus 2030
2980 CA Ridderkerk

Locatie

Basisschool 'de Klimop'
Mr. Treubstraat 3
2982 VN Ridderkerk